Серија 5557

Заварен експанзионен сад, за системи за топла вода, EC сертификат.

Оди до
555702.png
555702_dim~-~page-1.png
555702.png
555702_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Заварен експанзионен сад, за системи за топла вода, EC сертификат.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Работен температурен опсег на системот: -10–100 °C
Температурен опсег на дијафрагмата: -10–100 °C

Сертификати

CE1370

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Пред-полнење Волумен
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Заварен експанзионен сад, за системи за топла вода, EC сертификат. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Работен температурен опсег на системот: -10–100 °C. Температурен опсег на дијафрагмата: -10–100 °C. Пред-полнење: 2,5 bar. Волумен: 2 l.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Заварен експанзионен сад, за системи за топла вода, EC сертификат. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Работен температурен опсег на системот: -10–100 °C. Температурен опсег на дијафрагмата: -10–100 °C. Пред-полнење: 2,5 bar. Волумен: 5 l.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Заварен експанзионен сад, за системи за топла вода, EC сертификат. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Работен температурен опсег на системот: -10–100 °C. Температурен опсег на дијафрагмата: -10–100 °C. Пред-полнење: 2,5 bar. Волумен: 8 l.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти