Seritë 381

Elementë fundorë me bashkim teleskopik me dado për valvulat e radiatorit dhe valvulat bllokuese.

Shko te
381302.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Elementë fundorë me bashkim teleskopik me dado për valvulat e radiatorit dhe valvulat bllokuese.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Elementë fundorë me bashkim teleskopik me dado për valvulat e radiatorit dhe valvulat bllokuese. lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje, Dado e kapur. lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Elementë fundorë me bashkim teleskopik me dado për valvulat e radiatorit dhe valvulat bllokuese. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Dado e kapur. lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi