Серија 381

Телескопска спојка задна страна со навртка за вентили на радијаторот и вентили за заклучување.

Оди до
381302.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Телескопска спојка задна страна со навртка за вентили на радијаторот и вентили за заклучување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување
3D модели
Текст за опис
Телескопска спојка задна страна со навртка за вентили на радијаторот и вентили за заклучување. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска.
3D модели
Текст за опис
Телескопска спојка задна страна со навртка за вентили на радијаторот и вентили за заклучување. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi