Seritë 9060

Bashkuesja T.

Shko te
906010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bashkuesja T.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. Lidhjet: Ø 10. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
9a9eb271-a0f3-42dc-ad24-5c954221783f
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. Lidhjet: Ø 12. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
73603f95-e990-46e8-9c0a-a79aad0b7556
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. Lidhjet: Ø 14. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
c4346175-3e92-44ec-94e8-a4b5b23f43c8
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. Lidhjet: Ø 15. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
f4f80310-ea87-45ff-ba76-c5fda9cdf884
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. Lidhjet: Ø 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
b8dbb5c5-2f9c-4811-868b-854736c31f40
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. Lidhjet: Ø 18. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
86fd263d-272e-40e9-b72e-0f519edc93f6
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. Lidhjet: Ø 22. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
de730382-5bc2-4ca7-a28b-82522c8b7ca8

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi