Seritë 943

Bërryl lidhës.

Shko te
943000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bërryl lidhës.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bërryl lidhës. Lidhjet: 23 p.1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: 23 p.1,5, dalje fundore.
SCIP code
2bcc9431-20f9-4013-8643-a727221ea345
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bërryl lidhës. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, dalje fundore.
SCIP code
2bcc9431-20f9-4013-8643-a727221ea345

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi