Серија 943

Лактен приклучок.

Оди до
943000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Лактен приклучок.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Лактен приклучок. Поврзување: 23 p.1,5, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: 23 p.1,5, крајниот излез.
SCIP code
2bcc9431-20f9-4013-8643-a727221ea345
3D модели
Текст за опис
Лактен приклучок. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, крајниот излез.
SCIP code
2bcc9431-20f9-4013-8643-a727221ea345

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi