Seritë 636

Aktuator për valvulat rregulluese me fllanxhë të serisë 636.

Shko te
636034.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuator për valvulat rregulluese me fllanxhë të serisë 636.
"Koha e punës:
- 40 s/80 s/120 s DN 65-DN 80;
- 80 s/160 s/240s DN 100-DN150."

Të dhënat teknike

Sinjali i kontrollit: 4–20 mA, 2 pikë, 3 pikë, 0–10 V
Konsumi i energjisë: 20 VA
Klasa e mbrojtjes: IP 66
Sinjali i reagimit: 0–10 V

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim Furnizimi me energji elektrike
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Aktuator për valvulat rregulluese me fllanxhë të serisë 636. "Koha e punës: - 40 s/80 s/120 s DN 65-DN 80; - 80 s/160 s/240s DN 100-DN150." Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Sinjali i kontrollit: 4–20 mA, 2 pikë, 3 pikë, 0–10 V. Konsumi i energjisë: 20 VA. Klasa e mbrojtjes: IP 66. Sinjali i reagimit: 0–10 V.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi