Серија 636

Активатор за регулациони вентили со прирабници серија 636.

Оди до
636034.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Активатор за регулациони вентили со прирабници серија 636.
"Време на работа:
- 40 s/80 s/120 s DN 65-DN 80;
- 80 s/160 s/240s DN 100-DN150."

Технички податоци

Контролни сигнали: 4–20 mA, 2 поени, 3 поени, 0–10 V
потрошувачка на енергија: 20 VA
Класа за заштита: IP 66
Сигнали за повратни информации: 0–10 V

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка Напојување со електрична енергија
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Активатор за регулациони вентили со прирабници серија 636. "Време на работа: - 40 s/80 s/120 s DN 65-DN 80; - 80 s/160 s/240s DN 100-DN150." Напојување со електрична енергија: 24V (AC). Контролни сигнали: 4–20 mA, 2 поени, 3 поени, 0–10 V. потрошувачка на енергија: 20 VA. Класа за заштита: IP 66. Сигнали за повратни информации: 0–10 V.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi