Seritë 639

Aktuator për valvulat flutur të serisë 639 DN 150.

Shko te
639942.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuator për valvulat flutur të serisë 639 DN 150.
Pika ndërhyrjeje të rregullueshme.
Koha e punës (rrotullim 90°): 30–120s.
Me mikroçelës të dyfishtë ndihmës.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: -30–50 °C
Gama e temperaturës për ruajtjen në magazinë: -40–80 °C
Sinjali i kontrollit: NDEZUR/FIKUR, 3 pikë
Klasa e mbrojtjes: IP 67, IP 66
Vlerësimi i rrymës së mikroçelësit ndihmës (250 V): 1 mA...3 (0,5) A

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi Furnizimi me energji elektrike
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Aktuator për valvulat flutur të serisë 639 DN 150. Me mikroçelës të dyfishtë ndihmës. Pika ndërhyrjeje të rregullueshme. Koha e punës (rrotullim 90°): 30–120s. Gama e temperaturës së ambientit: -30–50 °C. Gama e temperaturës për ruajtjen në magazinë: -40–80 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Sinjali i kontrollit: NDEZUR/FIKUR, 3 pikë. Klasa e mbrojtjes: IP 67, IP 66. Vlerësimi i rrymës së mikroçelësit ndihmës (250 V): 1 mA...3 (0,5) A.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi