Серија 639

Активатор за вентил-пеперутка од серијата 639 DN 150.

Оди до
639942.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Активатор за вентил-пеперутка од серијата 639 DN 150.
Прилагодливи точки на интервенција.
Време на работа: (ротација 90°): 30–120s.
Со двоен помошен микропрекинувач.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: -30–50 °C
Температурен опсег на складирање во складиште: -40–80 °C
Контролни сигнали: ВКЛУЧЕНО ИСКЛУЧЕНО, 3 поени
Класа за заштита: IP 67, IP 66
Оцена на контакт на помошен микропрекинувач (250V): 1 mA...3 (0,5) A

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете Напојување со електрична енергија
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Активатор за вентил-пеперутка од серијата 639 DN 150. Со двоен помошен микропрекинувач. Прилагодливи точки на интервенција. Време на работа: (ротација 90°): 30–120s. Опсег на амбиентална температура: -30–50 °C. Температурен опсег на складирање во складиште: -40–80 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Контролни сигнали: ВКЛУЧЕНО ИСКЛУЧЕНО, 3 поени. Класа за заштита: IP 67, IP 66. Оцена на контакт на помошен микропрекинувач (250V): 1 mA...3 (0,5) A.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi