Серија 639

Вентили-пеперутка, тип LUG.

Оди до
639040.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентили-пеперутка, тип LUG.
Спојување со контраприрабница PN 10/16 - EN 1092-1.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -20–120 °C
Материјал: леано железо

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентили-пеперутка, тип LUG. Спојување со контраприрабница PN 10/16 - EN 1092-1. Поврзување: DN 40 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -20–120 °C. Kv: 65 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентили-пеперутка, тип LUG. Спојување со контраприрабница PN 10/16 - EN 1092-1. Поврзување: DN 50 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -20–120 °C. Kv: 100 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентили-пеперутка, тип LUG. Спојување со контраприрабница PN 10/16 - EN 1092-1. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -20–120 °C. Kv: 170 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентили-пеперутка, тип LUG. Спојување со контраприрабница PN 10/16 - EN 1092-1. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -20–120 °C. Kv: 260 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентили-пеперутка, тип LUG. Спојување со контраприрабница PN 10/16 - EN 1092-1. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -20–120 °C. Kv: 520 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентили-пеперутка, тип LUG. Спојување со контраприрабница PN 10/16 - EN 1092-1. Поврзување: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -20–120 °C. Kv: 880 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентили-пеперутка, тип LUG. Спојување со контраприрабница PN 10/16 - EN 1092-1. Поврзување: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -20–120 °C. Kv: 1400 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi