Seritë 315

Çelës për rrjedhje me kontakt të drejtuar magnetikisht.

Shko te
315400.png
315400_bol~-~page-1.png
315400_dim~-~page-1.png
315400.png
315400_bol~-~page-1.png
315400_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çelës për rrjedhje me kontakt të drejtuar magnetikisht.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: -15–100 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Rryma maksimale: 0,02 A

Note

0,02 A në rast të një konsumimi energjie më të lartë duhet të përdoret një rele e përshtatshme.

Certifikimet

CE
KIWA UK
WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Mbyllja e kontaktit (rritja e rrjedhës) Hapja e kontaktit (ulja e rrjedhës)
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Çelës për rrjedhje me kontakt të drejtuar magnetikisht. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: -15–100 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Rryma maksimale: 0,02 A. Mbyllja e kontaktit (rritja e rrjedhës): 156 l/h. Hapja e kontaktit (ulja e rrjedhës): 108 l/h.
SCIP code
bb4fe1c4-8348-4c81-8dcb-f62c26264900
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Çelës për rrjedhje me kontakt të drejtuar magnetikisht. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: -15–100 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Rryma maksimale: 0,02 A. Mbyllja e kontaktit (rritja e rrjedhës): 456 l/h. Hapja e kontaktit (ulja e rrjedhës): 348 l/h.
SCIP code
92371133-36cb-4b75-91de-4c935bbf4340

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi