Серија 315

Прекинувач на протек со магнетски контакт на вклучување и исклучување.

Оди до
315400.png
315400_bol~-~page-1.png
315400_dim~-~page-1.png
315400.png
315400_bol~-~page-1.png
315400_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прекинувач на протек со магнетски контакт на вклучување и исклучување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Среден температурен опсег: -15–100 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Максимална струја: 0,02 A

Note

230V – 0,02 A за поголеми моќности задолжителна употреба на реле.

Сертификати

CE
KIWA UK
WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Затворање на контакт (зголемување на протокот) Отворање на контакт (намалување на протокот)
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прекинувач на протек со магнетски контакт на вклучување и исклучување. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: -15–100 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Максимална струја: 0,02 A. Затворање на контакт (зголемување на протокот): 156 l/h. Отворање на контакт (намалување на протокот): 108 l/h.
SCIP code
bb4fe1c4-8348-4c81-8dcb-f62c26264900
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прекинувач на протек со магнетски контакт на вклучување и исклучување. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: -15–100 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Максимална струја: 0,02 A. Затворање на контакт (зголемување на протокот): 456 l/h. Отворање на контакт (намалување на протокот): 348 l/h.
SCIP code
92371133-36cb-4b75-91de-4c935bbf4340

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi