Seritë 626

Çelës fluksi.

Shko te
626600.png
626600_bol~-~page-1.png
626600_dim~-~page-1.png
626600.png
626600_bol~-~page-1.png
626600_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çelës fluksi.
Për tubat nga 1" deri në 8".

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -30–120 °C
Klasa e mbrojtjes: IP 54
Vlerësimi i rrymës (250 V): 15 (5) A

Certifikimet

ACS
CE
HY-CERT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Çelës fluksi. Për tubat nga 1" deri në 8". Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–120 °C. Klasa e mbrojtjes: IP 54. Vlerësimi i rrymës (250 V): 15 (5) A.
SCIP code
e9b55fcb-c9c2-4a1a-9ed1-bb10a6bb65c0

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi