Серија 626

Прекинувач за проток.

Оди до
626600.png
626600_bol~-~page-1.png
626600_dim~-~page-1.png
626600.png
626600_bol~-~page-1.png
626600_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прекинувач за проток.
За цевки од 1" до 8".

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -30–120 °C
Класа за заштита: IP 54
Оценка за контакт (250V): 15 (5) A

Сертификати

ACS
CE
HY-CERT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Преземи
Текст за опис
Прекинувач за проток. За цевки од 1" до 8". Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -30–120 °C. Класа за заштита: IP 54. Оценка за контакт (250V): 15 (5) A.
SCIP code
e9b55fcb-c9c2-4a1a-9ed1-bb10a6bb65c0

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi