Серија 166

Термостатска регулациона единица за системи за греење, DN 32.

Оди до
166601upm.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатска регулациона единица за системи за греење, DN 32.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Главно централно растојание: 125 mm

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување од страна на системот Температурен опсег за прилагодување Стапка на проток со достапна глава 4 mca
Вид на пумпа
UPML 25-105
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Термостатска регулациона единица за системи за греење, DN 32. Со изолација. поврзување од страна на системот: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 25–50 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Главно централно растојание: 125 mm. Стапка на проток со достапна глава 4 mca: 2,4 m³/h. Вид на пумпа: UPML 25-105.
SCIP code
f9158926-2dde-44bd-a7e7-1b132f508418

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi