Серија 575

Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. Тело од бронза. Приклучоци со прирабници PN 16.

Оди до
575010.png
575005_sez~-~page-1.png
575005_dim~-~page-1.png
575010.png
575005_sez~-~page-1.png
575005_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. Тело од бронза. Приклучоци со прирабници PN 16.

Технички податоци

Диференцијален работен притисок: 14 kPa
Среден температурен опсег: 0–65 °C
PN (номинален притисок): PN 10
Материјал: бронза

Сертификати

ACS
BELGAQUA
DVGW DIN CERT
KIWA
NF
SVGW
VA1.57/19919
HY-CERT
RISE SC0933-09
PZH
KIWA UK

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. Тело од бронза. Приклучоци со прирабници PN 16. Поврзување: DN 50 (EN 1092-1) PN 16. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: бронза.
SCIP code
0f06b5a6-875f-4865-a523-5f0866a8bd37
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. Тело од бронза. Приклучоци со прирабници PN 16. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: бронза.
SCIP code
3b1f5b59-6229-47e6-8920-b1a2f6cdcc3d
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. Тело од бронза. Приклучоци со прирабници PN 16. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: бронза.
SCIP code
6d24dc78-8501-4912-9dca-f92c0373261d
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. Тело од бронза. Приклучоци со прирабници PN 16. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: бронза.
SCIP code
ace4feca-44c2-440d-8369-fd26733fa6ee

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi