Седиште на вентилот за празнење за спречување на повратен проток од серија 575.

Оди до
59630.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Седиште на вентилот за празнење за спречување на повратен проток од серија 575.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Седиште на вентилот за празнење за спречување на повратен проток од серија 575.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi