Mbështetëse e valvulës së shkarkimit për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.

Shko te
59630.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Mbështetëse e valvulës së shkarkimit për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Mbështetëse e valvulës së shkarkimit për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi