Серија 7504

CONTECA® EASY, Директен мерач на топлина за дистрибутивни и регулациони единици.

Оди до
750405G.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Директен мерач на топлина за дистрибутивни и регулациони единици.
Комплетно со:- пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m);- мерач на волумен на турбина со импулсен излез;- електронски интегратор со LCD дисплеј.
За серии 765, 766, 767, серии SATK15/16/50/60.
Со мерач на волумен на турбина.
Директно мерење на топлина со локално читање со помош на LCD или централизирано читање преку пренос на магистрала.
Дизајниран за пренос на M-Bus преку RS-485.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 2–90 °C
Напојување со електрична енергија: 24V (AC)
потрошувачка на енергија: 1 W
Класа на точност: 3

Сертификати

CE
MI004

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Постојана стапка на проток (Qp) Минимална брзина на проток (Qi)
Тип на мерење
единечна млазница
3D модели
Текст за опис
Директен мерач на топлина за дистрибутивни и регулациони единици. Комплетно со: - пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m); - мерач на волумен на турбина со импулсен излез; - електронски интегратор со LCD дисплеј. За серии 765, 766, 767, серии SATK15/16/50/60. Со мерач на волумен на турбина. Директно мерење на топлина со локално читање со помош на LCD или централизирано читање преку пренос на магистрала. Дизајниран за пренос на M-Bus преку RS-485. поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 1 W. Класа на точност: 3. Постојана стапка на проток (Qp): 2,5 m³/h. Минимална брзина на проток (Qi): 50 l/h. Тип на мерење: единечна млазница.