Серија 5021

MINICAL, Автоматски отвор за воздух.

Оди до
502130.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух.
Со вентил за автоматско исклучување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Материјал: месинг

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Со вентил за автоматско исклучување. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
892d1d6a-4a85-4419-a2f5-b8c767628077
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Со вентил за автоматско исклучување. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
1312fc89-9959-4a86-8df3-b8035b9920ad

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi