553

Valvul për mbushje automatike, i rregullueshëm, me lidhje me manometër ose me mundësi lidhjeje me matës.

Përshkrimi: 

Valvul për mbushje automatike, i rregullueshëm, antikalkare, me lidhje me manometër ose me mundësi lidhjeje me matës.
E pajisur me manometër, e inspektueshme, me filtër, me valvul bllokuese dhe kontrolli.
Rregullimi i presionit: 0,2÷4 bar.
Presioni maksimal i hyrjes: 16 bar.
T.max e punës: 65°C.

 


 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

  • Udhëzime për përdorimin

  • Deklarata e përputhshmërisë

Vizatime:

Kodi

 

Paketë

Pako

553540 

1/2” me lidhje të matesit të presionit

1

10

553640 

1/2” me matës presioni

1

10

Produkte të ngjashme