100

Lidhës për bashkim të shpejtë

Përshkrimi: 

Lidhës për bashkim të shpejtë.
Përbërja e tyre e veçantë mundëson matje shumë të shpejtë dhe të përpiktë. 
Përdoren për:
- kontrollimin e zonës së punimit të ‘AUTOFLOW®;
- kontrollimin e shkallës së bllokimit të filtrit;
- vlerësimin e efikasitetit të konsumit termik.

Mbajtësi i tapës në dy ngjyra:
- e kuqe për shtypjet në hyrje dhe .

 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Vizatime:

Kodi

 

Cope

Kutia

100000

1/4”

   1

100