5453

DIRTMAGPLUS® - Pajisje shumëfunksionale me separator për mbetjet dhe filtra

Përshkrimi: 

Pajisje shumëfunksionale me separator për mbetjet dhe filtra.
Specifike për pastrimin e plotë të qarkut hidraulik, për mbrojtjen e vazhdueshme të gjeneratorit dhe të përbërësve.
Trupi i pajisjes në teknopolimere.
Separator mbetjesh me magnet me elemente të integruara nga teknopolimere.
Dy filtra të kontrollueshëm me veshje çeliku:
1 filtër (blu) tashmë i instaluar,
1 filtër mirëmbajtje (gri) i gjendur në paketim.
Valvulat e mbylljes me kapak, trupi i pajisjes prej bronzi.
E pozicionueshme për instalimet horizontale ose vertikale ose për pozicion 45 °.
Pajisje bashkuese me filetim me lidhje femër.

Rubinet shkarkimi me tubin e duzës.
Fuqia maksimale e funksionimit: 3 bar.
Shkallë temperature: 0–90 °C.

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Aprovuar: 

  • PCT

Vizatime:

Codice

 

Conf.

Imballo

545375

3/4”

1

5

545376

1”

1

5

545377

1 1/4”

1 5