Seritë 2545

Veshje bashkuese në formë bërryli, guarnicion unazor mekanik për sisteme termike diellore.

Shko te
254505.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Veshje bashkuese në formë bërryli, guarnicion unazor mekanik për sisteme termike diellore.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Veshje bashkuese në formë bërryli, guarnicion unazor mekanik për sisteme termike diellore. Lidhjet: Ø 15. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
1f987f95-f70b-4c5b-936c-a3d671a45c8d
Modele 3D
Teksti i tenderit
Veshje bashkuese në formë bërryli, guarnicion unazor mekanik për sisteme termike diellore. Lidhjet: Ø 18. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
1f987f95-f70b-4c5b-936c-a3d671a45c8d
Modele 3D
Teksti i tenderit
Veshje bashkuese në formë bërryli, guarnicion unazor mekanik për sisteme termike diellore. Lidhjet: Ø 22. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -30–160 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
1f987f95-f70b-4c5b-936c-a3d671a45c8d

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi