Серија 2545

Редуцир, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи.

Оди до
254505.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Редуцир, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -30–160 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Редуцир, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи. Поврзување: Ø 15. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
1f987f95-f70b-4c5b-936c-a3d671a45c8d
3D модели
Текст за опис
Редуцир, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи. Поврзување: Ø 18. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
1f987f95-f70b-4c5b-936c-a3d671a45c8d
3D модели
Текст за опис
Редуцир, механичка заптивка со о-прстен за соларни термални системи. Поврзување: Ø 22. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -30–160 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
1f987f95-f70b-4c5b-936c-a3d671a45c8d

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi