Seritë 324

Valvula kundër kthimit me mbrojtje kundër ndotjes me valvul mbyllëse të integruar të tipit EA.

Shko te
324250.png
324250_dim~-~page-1.png
324250.png
324250_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvula kundër kthimit me mbrojtje kundër ndotjes me valvul mbyllëse të integruar të tipit EA.

PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni minimal i hapjes së valvulës së kontrollit: 0,5 kPa
Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C
Mesatare: ujë i pijshëm
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit
Low Lead

Certifikimet

BELGAQUA
KIWA 2

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet DN
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvula kundër kthimit me mbrojtje kundër ndotjes me valvul mbyllëse të integruar të tipit EA. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni minimal i hapjes së valvulës së kontrollit: 0,5 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. Mesatare: ujë i pijshëm. DN: DN 20 (valvul kontrolli). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
01bf6f58-304e-41bf-ae58-8803a3a7206c

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi