Seritë 324

Valvula kundër kthimit me mbrojtje kundër ndotjes me valvul mbyllëse të integruar të tipit EA.

Shko te
324120.png
324110_dim~-~page-1.png
324120.png
324110_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvula kundër kthimit me mbrojtje kundër ndotjes me valvul mbyllëse të integruar të tipit EA.

PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni minimal i hapjes së valvulës së kontrollit: 0,5 kPa
Gama e temperaturës mesatare: 0–30 °C
Mesatare: ujë i pijshëm
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit
Low Lead

Certifikimet

BELGAQUA
KIWA 2
ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet DN
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvula kundër kthimit me mbrojtje kundër ndotjes me valvul mbyllëse të integruar të tipit EA. Lidhjet: Ø 15. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni minimal i hapjes së valvulës së kontrollit: 0,5 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 0–30 °C. Mesatare: ujë i pijshëm. DN: DN 20 (trupi). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
cb75372d-49c6-4f19-841a-7fdfc93bef58
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvula kundër kthimit me mbrojtje kundër ndotjes me valvul mbyllëse të integruar të tipit EA. Lidhjet: Ø 22. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni minimal i hapjes së valvulës së kontrollit: 0,5 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 0–30 °C. Mesatare: ujë i pijshëm. DN: DN 20 (trupi). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
5575b56a-9e84-44d4-98b5-224980f4981b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi