Seritë 309

Valvul shfryrëse presioni dhe temperature.

Shko te
309461.png
309461_sez~-~page-1.png
309461_dim~-~page-1.png
309461.png
309461_sez~-~page-1.png
309461_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul shfryrëse presioni dhe temperature.

Të dhënat teknike

Lustër: krom
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

CE2797
WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Instalim
Vlerësimi maksimal i shkarkimit
10 kW
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse presioni dhe temperature. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: Ø 15, dalje fundore. Instalim: 6 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 10 kW. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Vlerësimi maksimal i shkarkimit
10 kW
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse presioni dhe temperature. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: Ø 15, dalje fundore. Instalim: 7 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 10 kW. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Vlerësimi maksimal i shkarkimit
10 kW
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse presioni dhe temperature. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: Ø 15, dalje fundore. Instalim: 10 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 10 kW. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Vlerësimi maksimal i shkarkimit
25 kW
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse presioni dhe temperature. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: Ø 22, dalje fundore. Instalim: 6 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 25 kW. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Vlerësimi maksimal i shkarkimit
25 kW
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse presioni dhe temperature. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: Ø 22, dalje fundore. Instalim: 7 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 25 kW. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Vlerësimi maksimal i shkarkimit
25 kW
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse presioni dhe temperature. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: Ø 22, dalje fundore. Instalim: 10 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 25 kW. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi