Seritë 521

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme kundër çmërsit.

Shko te
521400.png
521400_dim~-~page-1.png
521400_sez~-~page-1.png
521400_app~-~page-1.png
521400.png
521400_dim~-~page-1.png
521400_sez~-~page-1.png
521400_app~-~page-1.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme kundër çmërsit.
PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–85 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”
Low Lead

Certifikimet

WRAS
HY-CERT
ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës Kv
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme kundër çmërsit. lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–85 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–65 °C. Lustër: krom. Kv: 2,6 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme kundër çmërsit. lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–85 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–65 °C. Lustër: krom. Kv: 2,6 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart