Seritë 522

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme.

Shko te
522430.png
522430_sez~-~page-1.png
522430_dim~-~page-1.png
522430.png
522430_sez~-~page-1.png
522430_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C
Lustër: krom
Kv: 1,30 m³/h
Materialet: Nikel

Certifikimet

HY-CERT
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–48 °C. Lustër: krom. Kv: 1,30 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
03be2aca-a580-4ece-a966-50cddaf33664
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 40–60 °C. Lustër: krom. Kv: 1,30 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
d064cea3-f02a-4c44-a2a3-746d0770f83c

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart