Серија 522

Прилагодлив термостатски вентил за мешање.

Оди до
522430.png
522430_sez~-~page-1.png
522430_dim~-~page-1.png
522430.png
522430_sez~-~page-1.png
522430_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–90 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–48 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,30 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
03be2aca-a580-4ece-a966-50cddaf33664
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 40–60 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,30 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
d064cea3-f02a-4c44-a2a3-746d0770f83c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти