Seritë 611

Valvul përzierëse flutur me katër drejtime, me lidhje me fllanxha.

Shko te
611050.png
610050_dim~-~page-1.png
611050.png
610050_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse flutur me katër drejtime, me lidhje me fllanxha.
Seria e rëndë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–110 °C
PN (Presioni nominal): PN 6

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse flutur me katër drejtime, me lidhje me fllanxha. Seria e rëndë. Lidhjet: DN 50 (EN 1092-1) PN 6. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–110 °C. PN (Presioni nominal): PN 6. Kv: 53 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse flutur me katër drejtime, me lidhje me fllanxha. Seria e rëndë. Lidhjet: DN 65 (EN 1092-1) PN 6. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–110 °C. PN (Presioni nominal): PN 6. Kv: 80 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse flutur me katër drejtime, me lidhje me fllanxha. Seria e rëndë. Lidhjet: DN 80 (EN 1092-1) PN 6. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–110 °C. PN (Presioni nominal): PN 6. Kv: 140 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse flutur me katër drejtime, me lidhje me fllanxha. Seria e rëndë. Lidhjet: DN 100 (EN 1092-1) PN 6. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–110 °C. PN (Presioni nominal): PN 6. Kv: 230 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse flutur me katër drejtime, me lidhje me fllanxha. Seria e rëndë. Lidhjet: DN 125 (EN 1092-1) PN 6. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–110 °C. PN (Presioni nominal): PN 6. Kv: 410 m³/h.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi