Seritë 638

Valvul me sferë e motorizuar me tre drejtime për sistemet e ngrohjes dhe të kondicionimit.

Shko te
638373.png
638373_dim~-~page-1.png
638373_sez~-~page-1.png
638373_ins1~-~page-1.png
638373_app1~-~page-1.png
638373.png
638373_dim~-~page-1.png
638373_sez~-~page-1.png
638373_ins1~-~page-1.png
638373_app1~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul me sferë e motorizuar me tre drejtime për sistemet e ngrohjes dhe të kondicionimit.
rrotullim 90°.
Me izolim.
Me mikroçelës ndihmës

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C
Gama e temperaturës së ambientit: -10–55 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Konsumi i energjisë: 6 VA
Klasa e mbrojtjes: IP 65
Vlerësimi i rrymës (230 V): 6 (2) A
△p maks.: 10 bar

Certifikimet

CE
ENEC13

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Kv
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul me sferë e motorizuar me tre drejtime për sistemet e ngrohjes dhe të kondicionimit. Me izolim. Me mikroçelës ndihmës rrotullim 90°. Lidhjet: R 1 1/4" (EN 10226-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C. Gama e temperaturës së ambientit: -10–55 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 6 VA. Klasa e mbrojtjes: IP 65. Vlerësimi i rrymës (230 V): 6 (2) A. △p maks.: 10 bar. Kv: 24,7 m³/h.
SCIP code
c1eb1f33-56f6-46b9-baa8-b6646107c9c5
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul me sferë e motorizuar me tre drejtime për sistemet e ngrohjes dhe të kondicionimit. Me izolim. Me mikroçelës ndihmës rrotullim 90°. Lidhjet: R 1 1/2" (EN 10226-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C. Gama e temperaturës së ambientit: -10–55 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 6 VA. Klasa e mbrojtjes: IP 65. Vlerësimi i rrymës (230 V): 6 (2) A. △p maks.: 10 bar. Kv: 47 m³/h.
SCIP code
2adca643-a365-442a-82c0-573076283b79

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi