Серија 638

Тринасочен моторизиран топчест вентил за системи за греење и климатизација.

Оди до
638373.png
638373_dim~-~page-1.png
638373_sez~-~page-1.png
638373_ins1~-~page-1.png
638373_app1~-~page-1.png
638373.png
638373_dim~-~page-1.png
638373_sez~-~page-1.png
638373_ins1~-~page-1.png
638373_app1~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Тринасочен моторизиран топчест вентил за системи за греење и климатизација.
ротација од 90°.
Со изолација.
Со помошен микропрекинувач.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -10–110 °C
Опсег на амбиентална температура: -10–55 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
потрошувачка на енергија: 6 VA
Класа за заштита: IP 65
Оцена на контакт (230V): 6 (2) A
△ стр макс.: 10 bar

Сертификати

CE
ENEC13

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Тринасочен моторизиран топчест вентил за системи за греење и климатизација. Со изолација. Со помошен микропрекинувач. ротација од 90°. Поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Опсег на амбиентална температура: -10–55 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 6 VA. Класа за заштита: IP 65. Оцена на контакт (230V): 6 (2) A. △ стр макс.: 10 bar. Kv: 24,7 m³/h.
SCIP code
c1eb1f33-56f6-46b9-baa8-b6646107c9c5
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Тринасочен моторизиран топчест вентил за системи за греење и климатизација. Со изолација. Со помошен микропрекинувач. ротација од 90°. Поврзување: R 1 1/2" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Опсег на амбиентална температура: -10–55 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 6 VA. Класа за заштита: IP 65. Оцена на контакт (230V): 6 (2) A. △ стр макс.: 10 bar. Kv: 47 m³/h.
SCIP code
2adca643-a365-442a-82c0-573076283b79

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi