Seritë 340

Valvul manuale radiatori. Version këndor.

Shko te
340402.png
340302_dim~-~page-1.png
340302_sez~-~page-1.png
340402.png
340302_dim~-~page-1.png
340302_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul manuale radiatori. Version këndor.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul manuale radiatori. Version këndor. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje me kënd. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 2,42 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
9e463e0d-e0df-468e-b319-e2c42511a4d5
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul manuale radiatori. Version këndor. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje me kënd, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 3,99 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
b88e1eee-adc3-4d5c-a71b-0b12e449692f
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul manuale radiatori. Version këndor. lidhja e tubave: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje, lidhje me kënd, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 3,99 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
2eb566e1-38eb-40c0-b513-c722f91c90b7

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi