Серија 340

Рачен вентил на радијаторот. Аголна верзија.

Оди до
340402.png
340302_dim~-~page-1.png
340302_sez~-~page-1.png
340402.png
340302_dim~-~page-1.png
340302_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Рачен вентил на радијаторот. Аголна верзија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Аголна верзија. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, аголна врска. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,42 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
9e463e0d-e0df-468e-b319-e2c42511a4d5
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Аголна верзија. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, аголна врска, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 3,99 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
b88e1eee-adc3-4d5c-a71b-0b12e449692f
3D модели
Текст за опис
Рачен вентил на радијаторот. Аголна верзија. приклучоци за цевки: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови, аголна врска, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 3,99 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
2eb566e1-38eb-40c0-b513-c722f91c90b7

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi