Seritë 145

Valvul kontrolli presioni e pavarur.

Shko te
145895.png
145895.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul kontrolli presioni e pavarur.
E pajisur me porta testi presioni.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 25 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë i akumuluar, tretësirat e glikolit
Gama △p: 30–600 kPa
Materialet: Gize

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet DN Gama e funksionimit të shpejtësisë së rrjedhës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli presioni e pavarur. E pajisur me porta testi presioni. lidhjet: G 2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 25 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë i akumuluar, tretësirat e glikolit. Gama △p: 30–600 kPa. DN: DN 40 (trupi). Gama e funksionimit të shpejtësisë së rrjedhës: 2,9–9,3 m³/h. Materialet: Gize.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli presioni e pavarur. E pajisur me porta testi presioni. lidhjet: G 2 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 25 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë i akumuluar, tretësirat e glikolit. Gama △p: 30–600 kPa. DN: DN 50 (trupi). Gama e funksionimit të shpejtësisë së rrjedhës: 5,1–14,8 m³/h. Materialet: Gize.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi