Серија 145

Независен контролен вентил за притисок.

Оди до
145895.png
145895.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Независен контролен вентил за притисок.
Комплет со пристаништа за тестирање притисок.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 25 bar
Среден температурен опсег: -10–120 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: техничка вода, раствори на гликол
Oпсег △ стр: 30–600 kPa
Материјал: леано железо

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување DN Работен опсег на брзина на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Независен контролен вентил за притисок. Комплет со пристаништа за тестирање притисок. поврзување: G 2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 25 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: техничка вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 30–600 kPa. DN: DN 40 (тело). Работен опсег на брзина на проток: 2,9–9,3 m³/h. Материјал: леано железо.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Независен контролен вентил за притисок. Комплет со пристаништа за тестирање притисок. поврзување: G 2 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 25 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: техничка вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 30–600 kPa. DN: DN 50 (тело). Работен опсег на брзина на проток: 5,1–14,8 m³/h. Материјал: леано железо.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi