Серија 145

Ротационен пропорционален активатор за независен контролен вентил за притисок за серија 145.

Оди до
145017.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Ротационен пропорционален активатор за независен контролен вентил за притисок за серија 145.
Рачно отфрлање.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: -30–50 °C
Контролни сигнали: 0–10 V
Класа за заштита: IP 54
Сигнали за повратни информации: 2–10 V

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете Напојување со електрична енергија Контролни сигнали
3D модели
Текст за опис
Ротационен пропорционален активатор за независен контролен вентил за притисок за серија 145. Рачно отфрлање. Опсег на амбиентална температура: -30–50 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC) / (DC). Контролни сигнали: 0–10 V. Класа за заштита: IP 54. Сигнали за повратни информации: 2–10 V.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi