Seritë 3038

ROBOCHECK-2, Valvul kontrolli dyshe e kontrollueshme 15 mm me skaje të kompresuara.

Shko te
303815.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul kontrolli dyshe e kontrollueshme 15 mm me skaje të kompresuara.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

WRAS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli dyshe e kontrollueshme 15 mm me skaje të kompresuara. Lidhjet: Ø 15. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
a8150441-e499-46fc-b0cd-bdbcf022d78a

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart