Seritë 510

Valvul kontrolli anti-termosifon për parandalimin e qarkullimit natural të ujit.  

Shko te
510500.png
510500_bol~-~page-1.png
510500_dim~-~page-1.png
510500.png
510500_bol~-~page-1.png
510500_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul kontrolli anti-termosifon për parandalimin e qarkullimit natural të ujit.
 
Heqja e tapës bën të mundur instalimin e drejtë ose këndor.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli anti-termosifon për parandalimin e qarkullimit natural të ujit.   Heqja e tapës bën të mundur instalimin e drejtë ose këndor. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C.
SCIP code
b1a1a536-9d7d-4039-ba69-e2ee9159a07e
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli anti-termosifon për parandalimin e qarkullimit natural të ujit.   Heqja e tapës bën të mundur instalimin e drejtë ose këndor. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C.
SCIP code
97f6310f-86a7-427f-833d-eb37abbaff29
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli anti-termosifon për parandalimin e qarkullimit natural të ujit.   Heqja e tapës bën të mundur instalimin e drejtë ose këndor. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C.
SCIP code
aa322c9c-c516-42d6-a98a-e71c6e94bd7a

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi