Серија 510

Регулационен ветил за прекин на природна циркулација на водата за грејни системи.  

Оди до
510500.png
510500_bol~-~page-1.png
510500_dim~-~page-1.png
510500.png
510500_bol~-~page-1.png
510500_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Регулационен ветил за прекин на природна циркулација на водата за грејни системи.
 
Конектирање на прави и аголни инсталации.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–110 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Регулационен ветил за прекин на природна циркулација на водата за грејни системи.   Конектирање на прави и аголни инсталации. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
b1a1a536-9d7d-4039-ba69-e2ee9159a07e
3D модели
Текст за опис
Регулационен ветил за прекин на природна циркулација на водата за грејни системи.   Конектирање на прави и аголни инсталации. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
97f6310f-86a7-427f-833d-eb37abbaff29
3D модели
Текст за опис
Регулационен ветил за прекин на природна циркулација на водата за грејни системи.   Конектирање на прави и аголни инсталации. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
aa322c9c-c516-42d6-a98a-e71c6e94bd7a

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi