Seritë 2620

Valvul devijuese termostatike për sisteme termike diellore.

Shko te
262060.png
262060_dim~-~page-1.png
262060.png
262060_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul devijuese termostatike për sisteme termike diellore.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Instalim: 45 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

ACS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës Kv
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul devijuese termostatike për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 38–52 °C. Instalim: 45 °C. Lustër: krom. Kv: 2,6 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
0bfd2ce5-5be1-4f43-abd4-79f88ef9d100

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi