Серија 2620

Термостатски пренасочувачки вентил за соларни термални системи.

Оди до
262060.png
262060_dim~-~page-1.png
262060.png
262060_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски пренасочувачки вентил за соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Поставување: 45 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

ACS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски пренасочувачки вентил за соларни термални системи. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 38–52 °C. Поставување: 45 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,6 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
0bfd2ce5-5be1-4f43-abd4-79f88ef9d100

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi