Seritë 2620

Valvul devijuese termostatike për sisteme termike diellore.

Shko te
262040.png
262040_sez~-~page-1.png
262040_dim~-~page-1.png
262040.png
262040_sez~-~page-1.png
262040_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul devijuese termostatike për sisteme termike diellore.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul devijuese termostatike për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–55 °C. Kv: 1,5 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
b2ca7b54-0d9c-4c36-a71e-9664bff4d340
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul devijuese termostatike për sisteme termike diellore. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–55 °C. Kv: 1,7 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
c9471695-2612-4d4d-bd2c-39645463616c

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi