Серија 2620

Термостатски пренасочувачки вентил за соларни термални системи.

Оди до
262040.png
262040_sez~-~page-1.png
262040_dim~-~page-1.png
262040.png
262040_sez~-~page-1.png
262040_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски пренасочувачки вентил за соларни термални системи.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
3D модели
Текст за опис
Термостатски пренасочувачки вентил за соларни термални системи. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–55 °C. Kv: 1,5 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
b2ca7b54-0d9c-4c36-a71e-9664bff4d340
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски пренасочувачки вентил за соларни термални системи. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–55 °C. Kv: 1,7 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
c9471695-2612-4d4d-bd2c-39645463616c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi