Seritë 431

Valvul bllokuese. Këndore.

Shko te
431402.png
431302_dim~-~page-1.png
431402.png
431302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul bllokuese. Këndore.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. Këndore. lidhja e tubave: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje me kënd. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 2,42 m³/h. Materialet: Nikel.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. Këndore. lidhja e tubave: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje me kënd. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 3,99 m³/h. Materialet: Nikel.
Kvs
4,52 m³/h
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. Këndore. lidhja e tubave: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje me kënd. lidhja e radiatorit: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 4,52 m³/h. Materialet: Nikel.
Kvs
5,64 m³/h
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. Këndore. lidhja e tubave: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje me kënd. lidhja e radiatorit: G 1" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 5,64 m³/h. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi