Серија 431

Вентил за заклучување. Под агол.

Оди до
431402.png
431302_dim~-~page-1.png
431402.png
431302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за заклучување. Под агол.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Забелешка
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. Под агол. приклучоци за цевки: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови, аголна врска. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 2,42 m³/h. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за заклучување. Под агол. приклучоци за цевки: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, аголна врска. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 3,99 m³/h. Материјал: месинг.
Kvs
4,52 m³/h
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. Под агол. приклучоци за цевки: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, аголна врска. поврзување на радијаторот: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 4,52 m³/h. Материјал: месинг.
Kvs
5,64 m³/h
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. Под агол. приклучоци за цевки: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, аголна врска. поврзување на радијаторот: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 5,64 m³/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi