Seritë 342

Valvul bllokuese.

Shko te
342415.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul bllokuese.
Lidhje me mbërthim me shtytje për tubat e fortë dhe prej bakri të pjekur Ø 15 ose për kodin fundor 936415.
Version këndor.
Me lidhje me kapëse.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kvs
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul bllokuese. Lidhje me mbërthim me shtytje për tubat e fortë dhe prej bakri të pjekur Ø 15 ose për kodin fundor 936415. Version këndor. Me lidhje me kapëse. lidhja e tubave: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 15, hyrje. lidhja e radiatorit: Ga 1/2" (ISO 228-1) M, Ø 15, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 3,99 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
f7198dfb-0579-4784-86f7-930740ea4640

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi